Frågespel – Vem är jag?

Frågespel – Vem är jag?
Frågespel – Vem är jag?
Beskrivning av Frågespel – Vem är jag?

Hur bra koll har du på folk?I detta frågespel gömmer sig en massa kända personer! De flesta är verkliga men det förekommer även en och annan superhjälte seriefigur och filmkaraktär. Lista ut vilka med hjälp av tre kluriga ledtrådar!Spelet innehåller 330 personer att lista ut med hjälp av tre kluriga ledtrådar!Exempel ur spelet:Tränade mot en garageport hemma i Södertälje.Fem raka Wimbeldonsegrar sex segrar i Franska öppna.Pannband och kalsonger.Kan ni gissa vem det är?Se fler roliga sällskapsspel!Spelkort i ask med sammetsinlägg.Innehåller 55 spelkort.Format: ca 105 x 15 cm.Kommer från Kakao Förlag.

Läs mer om Frågespel – Vem är jag?...


Sök bästa pris på Frågespel – Vem är jag? hos: