Kitchen Basic Shireen Selfelt Baka som en stjärna

Kitchen Basic Shireen Selfelt Baka som en stjärna
Kitchen Basic Shireen Selfelt Baka som en stjärna
Beskrivning av Kitchen Basic Shireen Selfelt Baka som en stjärna

En härlig och inspirerande bakbok av Shireen Selfelt vinnare av Hela Sverige Bakar 2016! Jag älskar att fika och bjuda min familj vänner och kollegor på goda barkverk. I min bok Baka som en stjärna har jag samlat alla mina bästa och godaste recept. Boken är uppdelad i fem kapitel och här kommer du att hitta allt från mina stjärnbak i Hela Sverige bakar till lättbakade frukostfrallor och en fantastisk bröllopstårta. Oavsett vad du blir sugen på lovar jag att allt smakar fantastiskt gott!Sidantal: 103 sidorRecept: 40 st

Läs mer om Kitchen Basic Shireen Selfelt Baka som en stjärna...


Sök bästa pris på Kitchen Basic Shireen Selfelt Baka som en stjärna hos: